top of page
BBQ

BBQ

bar·be·cue

openluchtfeest, openluchtpartij waarbij op een rooster

gebraden vlees wordt gegeten

ONZE BBQ MENU'S

U heeft de keuze uit verschillende barbecue arrangementen, te bestellen vanaf 10 personen. Het is mogelijk om bij ons een toestel te lenen; indien u deze niet nodig heeft, krijgt u €0,50 korting per persoon. De kinderpakketten zijn alleen te bestellen in combinatie met een ander arrangement.

Servies & bestek

We bieden de mogelijkheid om servies en bestek erbij te bestellen. De kosten hiervan zijn €0,40 per couvert en dienen zuiver geretourneerd te worden. Ook de geleende barbecue toestellen dienen zuiver en in originele staat geretourneerd te worden, anders wordt €20,- per toestel in rekening gebracht.

 

Retourneren & gebruik

Verwijder altijd aluminiumfolie en bakresten. Het gebruik van het apparaat is op eigen risico. De barbecue pakketten zijn op afspraak af te halen in de winkel.

Ook voor vegetarische en allergeenvrije barbecue pakketten kunt u bij ons terecht, informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

GEEF UW

BESTELLING DOOR

 

0497 - 541329

Info@slagerijjansen.nl

Of kom langs in de winkel

Wok

WOK

Wok·ken

voedsel bereiden in een wok

Platte pan met naar buiten bollende bodem

ONZE WOK MENU'S

U heeft de keuze uit verschillende wok arrangementen, te bestellen vanaf 10 personen. Bij elk pakket wordt standaard een wok meegeleverd. 

Servies & bestek

We bieden de mogelijkheid om servies en bestek erbij te bestellen. De kosten hiervan zijn €0,40 per couvert en dienen zuiver geretourneerd te worden. Ook de gehuurde wok dient zuiver en in originele staat geretourneerd te worden, anders wordt €20,- per toestel in rekening gebracht.

GEEF UW

BESTELLING DOOR

 

0497 - 541329
Info@slagerijjansen.nl

Of kom langs in de winkel

bottom of page